Sådan får du den perfekte, romantiske aften

Det er altid en god ide at prioritere tid til romantiske aktiviteter med din kæreste – både i hverdagen og i weekenden. Det kan ofte være svært at få tid til det i en travl hverdag, men skal man holde forholdet i live, er det en nødvendighed, at man bruger tid på hinanden. En af de måder kan være, at man sætter en aften af til hinanden – hvor man bare er sammen og snakker om nogle gode ting. Her kommer et par gode fif til, hvordan man kan gøre sådan en aften helt speciel.  

Settingen skal være god

Skal man gå all-in på en romantisk aften, er det vigtigt, at omstændighederne indbyder til ro og hygge. Den romantiske aften kan sagtens foregå i hjemmet, men forsøg at gøre det hyggeligt, inden I går i gang med aftenen. Ryd lidt op, tænd nogle stearinlys og sørg for, at der er rart at være – de fleste slapper mest af, når omgivelserne ser ordentlige ud. Hvis I vil være fri for oprydning og generelt vil slippe for at skulle klargøre hjemmet inden, kan I med fordel tage ud – tag på restaurant eller pak et tæppe og sæt jer et grønt sted. Så kan I altid bevæge jer hjemad, når det bliver koldt.

God mad

Hvis I går med det sikre valg og tager på restaurant, skal I naturligvis ikke bekymre jer om dette – men vælger I at lave maden selv og blive hjemme, er det en god ide at overveje, hvilken slags mad I skal lave. I kan bestille maden udefra, men ofte er det en virkelig hyggelig ting at lave maden sammen. På den måde bruger man lidt ekstra tid sammen, og det skaber ofte en hyggelig stemning, at man står sammen i køkkenet. Lav lidt lækkert tapas eller andet mad, man deler, så det bliver hyggeligt at sidde og spise sammen.

Massage

Når I har sikret jer, at omgivelserne og maden er i hus, kan I begynde at overveje, hvad der ellers skal ske – skal I sætte en god film på, gå en lang tur eller måske give hinanden lidt massage? Massage sætter i den grad skub i romantikken, og I bliver intime på en helt anden måde, da I får lov til at komme helt tæt. I kan starte med en god fodmassage og så bevæge jer videre til resten af kroppen – det er en skøn måde at mærke hinanden på, og det vil med garanti være prikken over i’et på en god aften.