Skolefesten 2.0: Det ultimative rave

Det er tid til at tage skolefesten til næste niveau! Efterskoler og gymnasier over hele landet, gør jer klar til den ultimative rave!

Glem alt om traditionelle skolefester med dansegulve, der ligner en scene fra en high school-film. Rave er de seneste år blevet enormt populært og nok den mest almindelige temafest for efterskoler og gymnasier. Rave er en fest med uv lys, party lys, lyd og musik, der vil eksplodere i dine ører og få dine fødder til at danse – og tilbehør som uv maling der får dig til at ligne en selvlysende partyfreak på dansegulvet!

Hvordan kommer jeg igang med rave på skolen?

Ja, hvorfor ikke arrangere for et skole-rave for alle elever? Sæt UV Lys op, hyr en DJ, og få gang i skolefesten 2.0 med en uforglemmelig rave-oplevelse. Hvis der er budget til det, kan du hyre en dj der er særlig god til rave temaer, for at give et ekstra særligt touch til festen! Det kunne eksempelvis være Faustix, Kölsch, Hedegaard, MORTEN – eller mange andre gode bud, mulighederne er mange.

Alt afhængig af hvor mange elever der er med og hvor stort lokalet til festen er, kan der være behov for mange eller få uv lamper. Det er altid lidt svært at sige helt konkret hvor mange lamper der skal bruges, men et godt udgangspunkt er som følgende:

30m2 1-2
50m2 2-3
100m2 4-6

Du kan også finde det rette uv lys hos Xtravagant.dk – hvor du også har mulighed for at leje dem til en enkelt fest, ganske billigt.

Er det svært at arrangere?

Det kunne måske godt lyde som om, at det kræver en masse organisering, men hvis det gøres rigtigt, er ravefester faktisk relativt nemme at arrangere! Få alle til at være udklædte, eller få deres tøj til at være temaet omkring rave-stemningen. Det kan være alt lige fra den helt simple løsning med en hvid t-shirt som er et sikkert hit hver gang. Ellers er det også et godt tip at bruge neon svedbånd og andet neon outfit. Knæklys er et must til ethvert rave – og de behøver heller ikke at koste en bombe, du finder de billigste og bedste på markedet hos Xtravagant.dk.

Mal med noget neon maling på t-shirten så det lyser op under uv lamperne på dansegulvet og brug noget maling til at male mønstre eller streger i ansigt og på armene. Lav knæklys armbånd, halskæder eller måske endda bælter.

På den måde skaber du den helt perfekte rave-atmosfære på et øjeblik til skolefesten.

Populær tema – og det er ikke dyrt

Som du kan se, er det altså rimelig nemt at arrangere det ultimative rave som tema til jeres næste skolefest. Samtidigt er det ikke særlig dyrt. I kan nemt leje uv lys til festen og købe tilbehør og få leveret til døren. Kig forbi Xtravagant.dk som også er kendt for at være Danmarks bedste rave webshop.