Serier du bør se på Netflix

Har du også svært ved at finde det helt rigtige at se på Netflix? ­Bare rolig – vi har nemlig lavet denne guide til netop dig. Vi har samlet lidt forskellige idéer til, hvad du kunne se, som vi finder værdige og gode. Det har vi gjort, fordi at vi ved, at der ikke er være værre end ikke at have noget at give sig til at se. Der vil være lidt til enhver smag, så du forhåbentlig kan finde din nye yndlingsserie.

Krimi

Hvis du er ligesom os, der elsker krimier, så bør du i den grad se Kastanjemanden, hvis du ellers ikke har gjort det endnu. Det er en dansk serie fra 2021, som er baseret på en krimiroman. Den handler i grove træk om flere gerningssted, hvor der bliver fundet en kastanjemand tæt på ofrene. Ud fra disse uhyggelige spor jagter to efterforskere en morder med en helt særlig forbindelse. Den består af seks episoder, og de bliver i den grad slugt på én gang.

Action-komedie

Er du mere et grin og sjove indslag, så bør du se Brooklyn Nine-Nine, som er en action-komedie tv-serie fra USA. Det finder sted i det fiktive 99 distrikt i NYPD i Brooklyn, hvor vi følger politibetjente og deres kaptajn. Man følger deres sjove gang på arbejde samt de alvorlige sager, som altid ender i hat og briller. Deres privatliv er heller ikke kedeligt at følge med i, og der sker meget på deres arbejde og privatliv. Sæson 8 kommer til december 2022, og vi kan slet ikke vente.

Biografisk historie

Serien som mange taler om, er The Crown, som er en amerikansk-britisk tv-serie, der foregår som en biografisk historie over dronning Elizabeth den andens regeringstid. Den er altså inspireret af rigtige events, som er fiktiv dramatiseret for at fortælle historien om hende og det politiske og de personlige events, der var i hendes regeringstid. Den giver et rigtig godt indtryk af, hvordan det var dengang, og hvordan hun var.

Vigtigst af alt

Det vigtigste er, at du sidder godt, og ikke kan blive forstyrret. Du kan finde dine blødeste puder frem samt din dejlige dyne eller et tæppe. Du kan putte dig godt ned i sofaen foran fjernsynet inden, at du finder serien frem. Et godt tip er, at du nyder en god massage foran fjernsynet, mens du ser den nye serie. Du skal helst også have snacks og drikkelse klar ved din side, så du ikke må gå midt i afsnittet. Så er der ikke mere at sige end god fornøjelse.